Tuesday, October 18, 2011

BAYI DI KELAR OLEH IBUNYA SENDIRI

Mengucap panjang kami terkejut lihat bayi kecil ini di kelar oleh ibunya sendiri :( sungguh binatang orang yang sanggup melakukan begitu.apakah salah anak kecil ini... :( :( :( kenapa jadi begini... Astagfirullah Alazim. Apa salah dia .. :(

KELAR BAYI DLM ASRAMA -Metro-

BETONG: Hanya kerana teman lelaki tidak mahu menerima anak luar nikah dalam kandungannya, seorang pelajar berusia 16 tahun mengelar bayi perempuan baru dilahirkannya sehingga mati dan perut terburai di bilik asrama sekolahnya di sini, semalam.

Kejadian menggemparkan itu berlaku kira-kira jam 7.40 pagi dan pelajar tingkatan empat terbabit dikatakan melahirkan bayi cukup sifat sebelum dia mengelar bayinya yang masih hidup itu dengan pisau pemotong sayur sepanjang 15 sentimeter.

Sumber berkata, sebelum kejadian, pelajar terbabit dikatakan gagal hadir ke kelas sehingga menimbulkan rasa curiga seorang guru lelaki berusia 41 tahun yang kemudian ke bilik asramanya.

Menurutnya, sebaik tiba di bilik pelajar berkenaan, guru itu terkejut apabila mendapati satu mayat bayi perempuan cukup sifat berlumuran darah di atas lantai berhampiran katil suspek.

Jangan la jadi binatang jadi lah manusia... kesian bayi nie :( ALLAH HUAKBAR..

1 comments:

da bt dosa bezina lg tambah dosa bunuh darah daging sendiri..mane sifat kemanusian budak kpd ibu bayi ni..kalau dea ade naluri seorang ibu,xkn sanggup bunuh bayi sendiri yg x berdosa..mase bt dosa besar berzina,x malu..da lahirkn ank baru malu..

Post a Comment